Μάθετε να παίζετε Ηλεκτρικό Μπάσο, ένα από τα πιο διαδεδομένα όργανα της σύγχρονης μουσικής που λαμβάνει χώρο σχεδόν σε όλα τα είδη μουσικής. Σας περιμένουμε στο Ωδείο των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη.

Το μπάσο είναι ένα έγχορδο μουσικό όργανο που παίζεται με τα δάχτυλα, τον αντίχειρα ή με πένα. Το σχήμα του μοιάζει αρκετά με αυτό της ηλεκτρικής κιθάρας, διαφέρει όμως στο μήκος του λαιμού και στην απόσταση των τάσεων μεταξύ τους. Σε live εμφανίσεις, το μπάσο συνδέεται με ειδικό ενισχυτή.

Ο αριθμός των χορδών στο μπάσο διαφέρει, παράγοντας διαφορετικό ήχο κάθε φορά με αποτέλεσμα να συναντάμε το ηλεκτρικό μπάσο σε πολλά είδη μουσικής όπως για παράδειγμα, ροκ, τζαζ, pop, heavy Metal, country, μπλουζ ενώ έχει πάρει και θέση και σε ορχήστρες. Είτε ως μέρος μουσικού συνόλου, είτε ως σόλο, το μπάσο κατέχει ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις των μαθητών. 

Κάθε καθηγητής του ωδείου, διδάσκει πέρα από την ύλη του μαθήματος, υπομονή και πειθαρχεία στους μαθητές και τους παροτρύνει να αναπτύξουν το προσωπικό του στυλ. Στο τέλος των σπουδών το ωδείο παρέχει αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών από το κράτος. 

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598