Τα μαθήματα εκμάθησης σαξοφώνου πραγματοποιούνται από εκλεκτούς καθηγητές μουσικής στις αίθουσες του σύγχρονου Ωδείου των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη.

Το σαξόφωνο ανήκει στην οικογένεια των πνευστών μουσικών οργάνων, ενώ το συναντάμε σε επτά διαφορετικά  είδη, διαφέροντας σε μέγεθος αλλά και σε ήχο. Η ποικιλομορφία του ήχου του, του επιτρέπει να αποτελεί βασικό όργανο όχι μόνο στην τζαζ αλλά και στην κλασική ή την ποπ μουσική.

Ίσως ένα από τα πιο «δύσκολα» μουσικά όργανα στην εκμάθησή του, το σαξόφωνο, απαιτεί σωστή τεχνική, αντοχή, αναπνοές και άρτιο χειρισμό από τον μουσικό. Με την σωστή καθοδήγηση, οι σπουδαστές αποκτούν την απαραίτητη γνώση, όντας σε θέση από τις πρώτες τάξεις να εκτελούν μικρές τζαζ μελωδίες. 

Τα μαθήματα σαξοφώνου είναι είτε ατομικά είτε σε μικρά group, ώστε ο καθηγητής να δύναται να παρακολουθεί, να συντονίσει την ομάδα εξασφαλίζοντας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Τα τμήματα διαμορφώνονται ανάλογα με το επίπεδο που έχουν οι μαθητές μας, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να φθάσουν μέχρι την απόκτηση πτυχίου. 

Επικοινωνήστε με την διεύθυνση του Ωδείου των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εγγραφή σας στα μαθήματα σαξοφώνου.

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598