Παρακολουθήστε μαθήματα ντραμς, ανεξάρτητα από την ηλικία σας! Το μόνο που χρειάζεστε είναι αγάπη για το συγκεκριμένο μουσικό όργανο & όρεξη για μελέτη!

Τα Ντραμς (drums) χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλα τα είδη μουσικής. Πρόκειται για ένα σύνολο από τύμπανα, τα οποία παράγουν ήχο με χρήση ειδικών μηχανισμών που βρίσκονται στα πόδια του μουσικού σε συνδυασμό με τις μπακέτες, τα ξυλάκια δηλαδή που χειρίζεται ο εκτελεστής επάνω στην επιφάνεια των τυμπάνων. Υπάρχουν επίσης τα ηλεκτρικά drums 

Η εκμάθηση μαθημάτων ντραμς πραγματοποιείται είτε σε ιδιαίτερα μαθήματα είτε σε μικρές ομάδες ατόμων. Οι μαθητές, στην πρώτη τάξη μαθαίνουν να διαβάζουν παρτιτούρες, ρυθμό, εξασκούνται πάνω στις διάφορες τεχνικές του οργάνου, ενώ ακόμα είναι σε θέση να εκτελούν απλά κομμάτια ροκ ή ποπ μουσικής. 

Εάν σας αρέσουν απλά τα ντραμς ή επιθυμείτε να γίνετε επαγγελματίας ντράμερ, σας περιμένουμε στο σύγχρονο Ωδείο Λαμπίρη, να διαμορφώσουμε από κοινού το πρόγραμμα σπουδών σας ώστε να προσαρμόζεται απόλυτα στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Ο ρυθμός διεξαγωγής των μαθημάτων ρυθμίζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Το Ωδείο των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη παρέχει σπουδές υψηλής ποιότητας, ενώ  προσφέρει, σε όσους επιθυμούν, τη δυνατότητα απόκτησης αναγνωρισμένου πτυχίου ντραμς μετά από ειδικές εξετάσεις. 

 

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598