Μάθετε να παίζετε πλήκτρα σε σύγχρονα τραγούδια, είτε είστε αρχάριος είτε έχετε ήδη κάνει κάποιες σπουδές στο πιάνο με τα μαθήματα του Ωδείου των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη.

Τα πλήκτρα ή αλλιώς keyboards στα αγγλικά, παράγουν ήχο με τη χρήση μουσικού πληκτρολογίου. Όσοι γνωρίζουν να παίζουν πιάνο, έχουν ήδη αποκτήσει τις βάσεις και μπορούν ευκολότερα να προχωρήσουν στην εκμάθηση πλήκτρων ή συνθεσάιζερ. Οι μαθητές διδάσκονται πώς να χρησιμοποιούν σωστά ένα τέτοιο μουσικό όργανο, το οποίο απαιτεί μουσικές γνώσεις, γνώσεις σύνθεσης και μουσικής τεχνολογίας. Η εκμάθηση πλήκτρων είναι ατομική, δηλαδή με την παρουσία μόνο του σπουδαστή με τον καθηγητή. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε την άριστη μουσική αγωγή του σπουδαστή, αφού όλη η προσοχή του καθηγητή επικεντρώνεται σε ένα άτομο, βοηθώντας το να εξελιχθεί με τον δικό του ρυθμό. Αυτό μας δίνει παράλληλα την ευελιξία της διαμόρφωσης των μαθημάτων ανάλογα με τις καθημερινές σας ανάγκες και πρόγραμμα. 

Όπως σε κάθε μουσικό όργανο, οι σπουδαστές φτάνοντας στην τάξη της Ανωτέρας, έχουν την δυνατότητα να εξεταστούν και να λάβουν αναγνωρισμένους από το Υπουργείο Παιδείας & Πολιτισμού τίτλους σπουδών. 

Εάν επιθυμείτε να μάθετε πλήκτρα, επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε το δικό σας πρόγραμμα εκμάθησης πλήκτρων.

 

 

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598