Εάν αγαπάτε τη μοντέρνα μουσική και σας αρέσει το τραγούδι, ελάτε στο Ωδείο Λαμπίρη να σπουδάσετε σύγχρονο τραγούδι και να ακολουθήσετε το όνειρό σας.

Στο Ωδείο μας, λειτουργεί τμήμα σύγχρονης φωνητικής με καταρτισμένους καθηγητές μουσικής, το οποίο διαχωρίζεται σε δύο επιμέρους τμήματα ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκονται οι σπουδαστές. Έτσι, έχει διαμορφωθεί το τμήμα αρχαρίων (juniors) αλλά και το επαγγελματικό σύγχρονου τραγουδιού που απευθύνεται σε όσους έχουν ολοκληρώσει τις βασικές σπουδές στο τραγούδι.

Παρακολουθώντας μαθήματα φωνητικής, μαθαίνετε να χειρίζεστε σωστά τις αναπνοές σας, ορθοφωνία, ερμηνεία και εξασκείτε την σκηνική σας παρουσία. Το ρεπερτόριο διαμορφώνεται ανάλογα τις προτιμήσεις του κάθε μαθητή, ενώ παράλληλα διδάσκονται τεχνικές μικροφώνου. Ο μαθητής με την σωστή καθοδήγηση του καθηγητή του εξελίσσεται πάνω στο μουσικό στυλ που ο ίδιος επιθυμεί, διαμορφώνοντας το ατομικό πρόγραμμα σπουδών. 

Το μουσικό ίδρυμα των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, έχει ζωντανή παρουσία στη μουσική κοινότητα, διοργανώνοντας μαθητικές συναυλίες δύο φορές τον χρόνο, όπου λαμβάνουν μέρος όσοι σπουδαστές επιθυμούν.

Κάνε εγγραφή τώρα στο τμήμα σύγχρονου τραγουδιού, ή γνώρισε τον καθηγητή σου από κοντά με μια επίσκεψη στο Ωδείο Λαμπίρη.

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598