Από πολύ μικρή ηλικία τα παιδιά μπορούν να επωφεληθούν από τη μουσική παιδεία, γι'αυτό στο Ωδείο Λαμπίρη διαθέτουμε ειδικά τμήματα προσχολικής αγωγής. 

Το τμήμα παρέχει τη δυνατότητα σε παιδιά ηλικίας 3μιση έως 6 ετών να έρθουν σε επαφή με τη μουσική. Ο συνδυασμός παιχνιδιού με τον ήχο, το ρυθμό και τα μουσικά όργανα, βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν καλλιτεχνικές δεξιότητες, καλλιεργώντας ταυτόχρονα την έκφραση. Επιπλέον, έρχονται σε επαφή με τον αυτοσχεδιασμό. Μέσα από τη μουσική αγωγή, οι μικροί μαθητές γνωρίζουν τους ήχους, εξοικειώνονται με τα μουσικά σύνολα, αλληλεπιδρούν με αυτά, κοινωνικοποιούνται μέσα από τα ομαδικά παιχνίδια, εκφράζονται, εκτονώνονται συναισθηματικά και σωματικά. Αποκομίζουν δηλαδή πολλαπλά οφέλη τόσο για το πνεύμα όσο για το χαρακτήρα τους.

Στο Ωδείο Λαμπίρη, γνωρίζουμε την σημασία της μουσικής αγωγής και φροντίζουμε ώστε τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τη μουσική ήδη από την προσχολική ηλικία, κατά την οποία ο άνθρωπος μαθαίνει πιο εύκολα. Το μάθημα πραγματοποιείται από ειδικευμένους μουσικοπαιδαγωγούς με πολυετή εμπειρία, οι οποίοι φροντίζουν τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε μέλους της ομάδας, συμβάλλοντας σημαντικά στην ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων. 

 

 

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598