Οι σπουδαστές του Ωδείου Λαμπίρη μπορούν να επεκτείνουν τις μουσικές τους σπουδές, παρακολουθώντας τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρουμε σε συνεργασία με ξενόγλωσσα πανεπιστήμια. 

Το Ωδείο Λαμπίρη, σε συνεργασία με διακεκριμένα πανεπιστήμια της Αγγλίας, παρέχει τη δυνατότητα στους μαθητές να παρακολουθήσουν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα μουσικών σπουδών την επιλογής τους, λαμβάνοντας με την ολοκλήρωση των σπουδών τους την αντίστοιχη αναγνωρισμένη από το κράτος πιστοποίηση. Στο πρόγραμμα διδάσκουν εξαιρετικοί μουσικοί με σολιστική παρουσία και εκπαιδευτική προσφορά.  

Η διάρκεια της φοίτησης εξαρτάται από τον ρυθμό των μαθημάτων που έχει επιλέξει κάθε σπουδαστής. Οι μαθητές, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους επιλέγουν το πρόγραμμα σπουδών τους ύστερα από συμβούλευση των έμπειρων καθηγητών του ωδείου μας. Κατ' αυτόν τον τρόπο, ο σπουδαστής καταλήγει στην επιλογή που ταιριάζει απόλυτα στις προτιμήσεις του. 

Το Ωδείο Λαμπίρη παρέχει ολοκληρωμένες μουσικές σπουδές υψηλής ποιότητας που ανοίγουν νέους δρόμους στους λάτρεις της μουσικής τέχνης που επιθυμούν να χαράξουν την επαγγελματική τους πορεία στο χώρο της μουσικής.

Ελάτε να συζητήσουμε από κοντά όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να επιλέξετε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που σας αρέσει και σας ταιριάζει περισσότερο!

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598